Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Икономистът Мартин Димитров коментира енергосъстоянието на страната по време

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Икономистът Мартин Димитров коментира енергосъстоянието на страната по време
Коментари Харесай

Икономист: Трябва да се търси съдебна отговорност на властта за тяхната работа

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Икономистът Мартин Димитров разяснява енергосъстоянието на страната по време на пандемия в предаването " Лице в лице " по БТВ: 

" Няма съществени финансови обезщетения, които да оказват помощ да отидем в една зелена посока. Португалия и Чили видяха, че нямат индустриални мощности и вършат търгове. А в България споделят да го създадем нещото, само че да създадем и още нещо. Едни хора вземат решение през днешния ден едно, на следващия ден друго, а това е единствено харчене на пари. 

Съдът не споделя, че самите цени за сила не са верни, а че методът на взимане на решения е доста неакуратен. 2005 година съдът беше споделил, че цените са противозаконни. Сега чакам КЕВР да вземе друго решение. 

Има опция жители да заведат искове за нередности в съда. Аз упражнявам по разнообразни въпроси да завеждам каузи против страната. Да се търси правосъдна отговорност на властта е добра процедура за надзор на тяхната работа. Да знаят какво ще вземат решение. Има такава опция. 

5-ти и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй имат добра вероятност до 2040 година да работят.  

Модерните технологии печелят " - предвижда гостът в студиото. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР